Sisältöön »
 
Asukas

Myytävät omakotitalotontit

Jokioisilla on paljon vapaita omakotitalotontteja myynnissä. Tontit sijaitsevat Mikkolan ja Toivolan alueilla, joista on tarkemmat esittelyt alapuolella.

Omakotitonttien varausohje (Kunnanhallituksen päätös)

Omakotitonttien varauksia hoitaa tekninen johtaja ja varauksiin liittyvää neuvontaa saa tekniseltä osastolta.

Varaushakemuslomakkeita (pdf) on saatavilla kunnanvirastolla ja kunnan Internet-sivuilla. Tontin varaus on voimassa yhden vuoden varauspäivästä. Mikäli tonttikauppaa ei siihen mennessä ole tehty, katsotaan varaus rauenneeksi. 

Varauksesta peritään 800 euron suuruinen varausmaksu ja se hyvitetään tontin kauppahinnassa. Mikäli varaus raukeaa, ei varausmaksua palauteta. Varauksen uudistaminen edellyttää uuden varausmaksun suorittamista.

Kuhunkin tonttiin hyväksytään vain yksi varaus ja kullekin varaajalle varataan vain yksi tontti. Tontit varataan ja myydään hakujärjestyksessä. Kunkin alueen tonttien varausten alkamisesta päättää kunnanhallitus.


Omakotitontteja alennettuun hintaa

Esitteestä löydät Jokioisten kunnan alennetut tontit. (pdf)  Alennetut tontit sijaitsevat Kyyhkysmäen, Puistometsän, Sällinrinteen ja Mikkolan asuntoalueilla. Alennustontteja ei voi varata. Tarkemmat kuvaukset tonteista löydät esitteestä.

Käy tutustumassa paikan päällä ja kysy lisää meiltä.

 

Toivolan omakotialue

Toivolan omakotitaloalue sijaitsee aivan ydinkeskustan tuntumassa sen länsipuolella, vajaan kilometrin etäisyydellä palveluista ja kouluista. Toivolan alue on jatkoa Kyyhkysmäen asuntoalueelle.

Uusi alue on osittain kumpuilevaa metsämaata ja osittain tasaista peltoaluetta. Osalle tonteista avautuu näkymät Loimijoen kulttuurimaisemaan. Lintupajun luhta-alue lintujen tähystystorneineen on kävelyetäisyydellä.

Paukkumäen ulkoilumaastot pururatoineen ja valaistuine hiihtolatuineen, sekä urheilu- ja palloilukenttineen on parin kilometrin etäisyydellä.

Toivolan tonttikoko vaihtelee n. 1250-2000 m²:n välillä.

Alueen rakentaminen tullaan toteuttamaan useammassa vaiheessa ja se on alkanut Toivontieltä ja Harluntieltä vuonna 2018.

Toivolan omakotitaloalueen tonttiesite (pdf).

Syksyisiä kuvia Toivolan omakotialueelta.


Toivolan alueToivolan alue


Toivolan alueToivolan Alue


Toivolan alueen kyltti


 

Mikkolan pientaloalue

Mikkolan pientaloalue on jatkoa Sällinrinteen asuntoalueelle Pellilään. Alueelle on mahdollista rakentaa omakotitaloja ja rivitaloja.

Mikkolan alue sijaitsee Paanan varressa vain vajaan kahden kilometrin etäisyydellä Jokioisten ydinkeskustasta. Paana on entisen rautatien kulkuväylä, jota nykyään käytetään kevyen liikenteen väylänä. Sitä myöden pääsee sujuvasti ja turvallisesti Jokioisten keskustaan ja Forssaan.

Koulun pääsee aloittamaan ydinkeskustassa sijaitsevassa Miinan koulussa tai lähellä olevassa Paanan koulussa.

Lähellä olevat Paukkumäen ulkoilumaastot houkuttelevat nauttimaan lähiluonnosta. Kesällä eripituiset valaistut ulkoilureitit toimivat talviaikana hiihtolatujen pohjana.

Mikkolan tonttikoko vaihtelee n. 1100-1400 m²:n välillä ja alueella on kunnallistekniikka valmiina.


Syksyinen tyhjä tontti.


 

Lisätiedot

vs. Tekninen johtaja
Janna Stenberg
044 767 4525
janna.stenberg(at)jokioinen.fi