Sisältöön »
 
Elinkeinot ja yrittäminen

Yrityshakemisto

 

Yritystiedot perustuvat yleisesti saatavilla olevaan tietoon. Jokioisten kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Yhteystiedoissa ei ole mainittu sähköpostiosoitteita roskapostituksen vähentämisen vuoksi. Tietosuoja-asetus huomioiden yhteystiedoissa ei myöskään ole mainittu henkilöiden nimiä. Pyydämme yrityksiä ilmoittamaan Jokioisten kunnalle mika.rantala(at)jokioinen.fi mikäli ne eivät halua tietojaan tähän luetteloon tai mikäli esitetyissä tiedoissa on korjattavaa. Yritysten postiosoite on kaikissa tapauksissa muutamaa yritystä lukuunottamatta 31600 Jokioinen.

Liikuntamahdollisuuksista ja -palveluista sekä yhdistysten toiminnasta on tietoa kunnan kotisivuilla.

 
ApteekkiFysioterapia, hierontaJuhlapalvelutJätehuolto- ja kierrätyspalvelut

MTB Ympäristöpalvelu on suomalainen perheyritys, joka on palvelut asiakkaita korkealla asiakastyytyväisyydellä jo vuodesta 1987 lähtien. Meitä MTB:läisiä on nykyään jo yli sata henkeä erilaisissa palvelutehtävissä ympäri Suomen. Kysy miten voisimme olla avuksi teille?

Palveluitamme ovat mm.
- Kattavat ja monipuoliset kierrätyksen sekä jätehuollon palvelut Suomen kunnissa.
- Vuosikymmenien luotettavuudella tuotetut luottamuksellisten arkistojen-, papereiden- ja tallenteiden     tuhouspalvelut GDPR asetuksen mukaisesti.
- Käytöstä poistettujen toimistokalusteiden, huonekalujen sekä muun irtaimiston nouto- ja kierrätyspalvelut kustannustehokkaasti.
- Uusioraaka-aineeksi hankittavien metalli-, teräs-, kaapeli- ja muoviromujen ostopalvelut markkinahintaan.

Ota yhteyttä!

MTB asiakaspalvelu
asiakaspalvelu(at)mtb.fi
Vaihde: +358 9 42 43 5000

Tutustu toimintaamme kuvin!
https://mtbkierratys.fi/kasittelylaitoksemme/ 

Facebook
https://www.facebook.com/MTBymparistopalvelu/
Instagram
https://www.instagram.com/mtb_ymparistopalvelu/ 

Kahvilat, ravintolatKauppa - elintarvikkeetKauppa - erikoisliikkeetKauppa - rakentaminen, maatalousKiinteistöt - kiinteistöhuoltoKodinkoneiden ym. korjausKotihoidon palvelutKuljetuspalvelutKäsityöt, taideLääkäripalvelutMatkailu - aktiviteetitMatkailu - majoitusMetsäkoneurakointiMoottoriajoneuvot - korjauksetPankit, tilitoimistotParturit, kampaamot, kauneudenhoitoPostiRakentaminen - LVISRakentaminen - maanrakennusRakentaminen - puusepäntyötRakentaminen - talonrakennusRakentaminen - viherrakennusTeknologiateollisuuden valmistus - konepajatTeknologiateollisuuden valmistus - muut tuotteet ja palvelutTeollisten tuotteiden valmistusYrityspalvelut ja tutkimus
 

Lisätiedot

Jokioisten kunta
Keskuskatu 29 A
31600 Jokioinen

Kunnanvirasto avoinna
ma-pe klo 9.00-15.00

Virallinen sähköpostiosoite
jokioisten.kunta(at)jokioinen.fi

Henkilöhaku
(luottamushenkilöt ja henkilöstö)
Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)jokioinen.fi

Puhelin
044 901 7174 (ma - to, klo 9 -14)