Sisältöön »
 
Asukas

Pitäjäsuunnitelma

Jokioisten Pitäjäsuunnitelma 2012 (pdf)

Pitäjäsuunnitelman tarkoitus on aktivoida kuntalaisia toimimaan oman hyvinvointinsa ylläpitämiseksi ja parantamiseksi.

Aktiivisten jokioislaisten harrastus- ja muutosmahdollisuudet on turvattava myös muuttuvassa maailmassa ja niukkenevassa kuntataloudessa.

Yhteistoiminta on voimaa! Eri tahot voivat löytää toisensa Pitäjäsuunnitelman sateenvarjon alla ja tehdä tuloksellista yhteistyötä.

Pitäjäsuunnitelma on esitelty kunnanhallitukselle. Kunnanhallitukselle on myös esitelty toimintamalleja jatkoksi. Katsotaan, mitä tuleman pitää!


Näin suunnitelmaan päädyttiin:

Jokioisten kylistä Murronkulman, Jänhijoen, Kiipun ja Vaulammin kylät ovat uusineet kyläsuunnitelmansa keväällä 2012.

Keskusta-alueen asukasillat pidettiin 20.9.2012 ja 3.10.2012. Pohdinnassa oli, millainen Jokioinen voisi olla tulevaisuudessa, mitä kaivataan lisää. Mietittiin myös, millä keinoin unelmat voitaisiin toteuttaa.

Elina Leppänen ja Heli Laurikainen haastattelivat muutamia luottamushenkilöitä ja viranhaltijoita. 30.10.2012 pidettiin kaikille kuntalaisille ilta, jossa oli mahdollisuus antaa palautetta pitäjäsuunnitelman luonnoksesta. Nostimme yhdessä maljan tulevaisuudelle!

Pitäjäsuunnitelmaluonnos oli kommenteilla jokioislaisilla yhdistyksillä. Myös kaikilla kuntalaisilla yksityisesti oli mahdollisuus antaa kommentteja. Tämän jälkeen ohjausryhmä veti kommentit yhteen ja löi pitäjäsuunnitelman kasaan.

Lue aiheesta lisää Facebookissa

 

Lisätiedot

Jokioisten kunta
Keskuskatu 29 A
31600 Jokioinen

Kunnanvirasto avoinna
ma-pe klo 9.00-15.00

Virallinen sähköpostiosoite
jokioisten.kunta(at)jokioinen.fi

Henkilöhaku
(luottamushenkilöt ja henkilöstö)
Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)jokioinen.fi

Puhelin
044 901 7174 (ma - to, klo 9 -14)