Sisältöön »
 
Vapaa-aika

Avustukset

Avustukset urheiluseuroille ja nuorisoyhdistyksille

Vapaa-aikalautakunta myöntää seuraavia avustuksia:

Perusavustukset 

rekisteröidyille jokioislaisille urheiluseuroille ja nuorisoyhdistyksille, joiden toimipaikka on Jokioisten kunta. Hakuaika vuoden 2024 avustuksiin päättyy 30.4.2024. Hakemukseen on liitettävä toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus vuodelta 2023 sekä talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2024. 

Vuonna 2024 jaettava perusavustusmääräraha on 13.500 euroa.

Kohdeavustukset

urheiluseurojen nuorisoyhdistysten ja yksityishenkilöiden koulutustoimintaan, tilavuokriin, leireihin, kuljetuksiin, kaluston hankintaan, valtakunnallisiin suurtapahtumiin ym. toimintakohteisiin. Kohdeavustusta haetaan erillisellä vapaamuotoisella hakemuksella 15.11.2024 mennessä, ja hakemukseen on liitettävä hyväksyttävät tositteet kuluista. 

Yhdistys voi anoa kohdeavustusta maksimissaan 50% jaettavana olevasta kokonaissummasta, ja anottava summa on mainittava hakemuksessa, eikä jättää summaa avoimeksi.

Vuonna 2024 jaettava kohdeavustusmääräraha on 5.710 euroa.

Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä!

Avustuksia myönnetään pääsääntöisesti yhdistyksille, jotka tarjoavat ohjattua toimintaa jokioislaisille lapsille ja nuorille (alle 18-vuotiaat). Huomioitavia asioita ovat em. lisäksi myös yhdistyksen jäsenmäärä, harrastajien ja ohjaajien määrä sekä järjestetyn toiminnan määrä.

Avustushakemuskaavake (klikkaamalla aukeaa uudelle välilehdelle)

Jokioisten vapaa-aikalautakunta

 

Lisätiedot

Liikunta- ja nuorisopäällikkö
Jari Menna
050 5174 456
jari.menna(at)jokioinen.fi